Referenties

 

Blankendaal Coldstores B.V.

Vestigingen Tuitjenhorn en Velsen

"Dhr. van der Zee was bij ons assistent loodsbaas, coördineerde bij ons heftruck en orderpickwerkzaamheden t.b.v de retail en hij was zeker ook bereid om deze zelf uit te voeren. Wij zijn altijd zeer tevreden geweest over de inzet en kwaliteit van het werk van dhr. van der Zee en zullen het jammer vinden als hij ons bedrijf gaat verlaten. Een keuze die wij overigens kunnen begrijpen en zullen respecteren.

Dhr. van der Zee heeft regelmatig de eindverantwoording, hij stuurt de ploegen aan en is volledig bekend met het hele proces van ontvangst tot verzending van de goederen, een traject wat hij zeer snel doorziet en weet te communiceren naar zijn medewerkers.

Dhr. van der Zee heeft een groot plichtsbesef en voelt zich verantwoordelijk en betrokken bij een bedrijf. Hierbij schuwt hij geen extra inzet buiten zijn reguliere tijden om.

Hij heeft een ruime ervaring met geavanceerde WMS applicaties zoals ‘van Boxtel’ of ‘SAP’ waarbij o.a. scanning en voicepicking wordt toegepast."

Hans van Burg

Plant manager Lenger Seafoods Yerseke B.V.

"Pieter leren kennen als een hardwerkend, gemotiveerd  en  geïnteresseerd logistiek man. Hij heeft op onze vestiging Lenger Haven het hele Ware house ingericht tot een mooi overzichtelijk magazijn, en in een latere fase is Pieter een doeltreffend verlengstuk geweest tijdens het verder implementeren van SAP binnen onze group.

Pieter zit als mens en als collega goed in elkaar waarbij duidelijkheid en loyaliteit centraal staan, communicatief heel sterk en doet wat hij zegt, en zegt wat hij doet. Ik ben Pieter dankbaar voor zijn inzet in de jaren die hij werkzaam is geweest binnen ons bedrijf en wens hem heel veel succes in zijn verdere loopbaan, en ben overtuigd dat dit helemaal goed komt."

KLANTEN VIA BRENGER

recensies brenger2